• Meubels op maat
  • 100% tevredenheidsgarantie

Een passie voor hout

Bij ons geen massaproductie, maar aandacht voor detail in elk houten meubel. Dit combineren we met duurzame houtsoorten, praktisch advies en een eerlijke prijs. Dat is Q Woodfactory!

  • Specialist in maatwerk houten meubels; alles op basis van jouw wensen!
  • Ruim assortiment: van houten tafels tot eetkamerbanken
  • Inspiratie en persoonlijk advies in onze showroom in Alphen

Van timmerman tot vakspecialist

Aangenaam! Mijn naam is Peter Hol, de eigenaar van Q Woodfactory. Hout is echt mijn passie. Ik ben ruim 30 jaar geleden begonnen als timmerman, gespecialiseerd in houtbewerking. Ervaring heb ik in de loop der jaren opgedaan in de wereld van interieur- en jachtbouw.

Een eigen houtfabriek kon dan ook niet uitblijven om mijn droom waar te maken; maatwerk meubels van hout, voor zowel particulieren als bedrijven. Heb je een idee voor een houten meubel? Ik maak er werkelijkheid van. Of het nu gaat om een houten tafel, een tv-meubel of een barkruk; elk meubel staat voor uniek vakwerk, met aandacht voor de kleinste details.

Kom langs in de showroom

Voor de complete houtervaring nodigen we je graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Alphen. Hier kan je de verschillende soorten hout ervaren - en onze tafelbladen, onderstellen en andere soorten meubels bekijken. De koffie staat klaar!

Bel naar +31 6 53 21 99 30

Portfolio

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren door onze eerdere houtprojecten.

Suar tafel

Eiken boomstamtafel

Eiken boomstamtafel

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×