• Meubels op maat
  • 100% tevredenheidsgarantie

Houten tafels & meubels op maat

Hout is onze passie. Bij ons geen massaproductie, maar aandacht voor detail in elk houten meubel. Dit combineren we met duurzame houtsoorten, praktisch advies en een eerlijke prijs. Dat is Q Woodfactory!

  • Maatwerk voor bedrijven en particulieren
  • Specialist in maatwerk houten meubels; alles op basis van jouw wensen!
  • Inspiratie en persoonlijk advies in onze showroom in Alphen
Vraag offerte aan

Stap 1. Kies de houtsoort

Wij maken enkel gebruik van duurzame houtsoorten. Zo kan je jarenlang genieten van jouw houten meubel. Je hebt bij ons een ruime keuze uit verschillende houtsoorten zoals eiken, essen, populieren en iepen. De uiteindelijke uitstraling van het hout is daarnaast sterk afhankelijk van de afwerking, zoals geborsteld of geschaafd.

Stap 2. Kies de perfecte afmeting & vorm

Het grote voordeel van een tafel op maat? Je bepaalt alles zelf! Zo ook de afmetingen van de tafel van jouw dromen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een trendy ronde tafel, een praktisch smal rechthoekig bureau of een grote eetkamertafel waaraan het hele gezin kan plaatsnemen. Geef jouw wensen door (lengte, breedte en dikte van het blad) en wij gaan aan de slag.

Stap 3. Kies het onderstel

Ga je voor stalen tafelpoten met een x-vorm? Kies je voor een matrix-onderstel? Of heeft jouw droomtafel een onderstel die je zelf in hoogte kan aanpassen? Vergeet ook zeker niet om na te denken over het gewenste materiaal voor het onderstel. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Bekijk onze onderstellen.

Stap 4. Kies de afwerking

Er zijn talloze mogelijkheden voor de afwerking van houten tafels, zoals wax, olie, spuiten en epoxy. In onze houtfabriek beschikken we zelf over een spuiterij. Zo kunnen we houten tafels eenvoudig in de door jouw gewenste kleur(en) spuiten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan

Vragen over houten maatwerk tafels & meubelen? Vraag het Peter!

Peter Hol is de eigenaar van Q Woodfactory. Met ruim 30 jaar ervaring in de houtbewerking is Peter een echte vakspecialist. Hij kan je alles vertellen over hout, maar helpt je ook met praktische oplossingen en advies.

Bel naar +31 6 53 21 99 30

Portfolio

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren door onze eerdere houtprojecten.

Suar tafel

Eiken boomstamtafel

Eiken boomstamtafel

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×